top of page
Team Meeting

SZEMÉLYRE SZABOTT 
SOCIAL MEDIA WORKSHOP

AZOKNAK AJÁNLJUK, AKIK HÁZON BELÜL SZERETNÉK MENEDZSELNI A SOCIAL MEDIA KOMMUNIKÁCIÓJUK.

WORKSHOP 

Szeretnél vállalkozásodról egy tudatosabb, professzionálisabb képet mutatni a közösségi médiában?

Személyre szabott social media workshopunkat követően elsajátíthatod, hogyan kell megfelelően használni a különböző közösségi média platformokat, hogyan kommunikálj a célcsoportoddal, és hogyan juttathatod el minél több emberhez a tartalmaidat. 

A workshop során közösen, kifejezetten a te vállalkozásodra összpontosítva átvesszük, hogy milyen social és content stratégiát lenne érdemes követned, ami megalapozza a hosszú távú üzleti sikereidet a közösségi médiában. 

Megmutatjuk, hogyan érdemes hirdetni és milyen hirdetési típusokat használj a céljaid elérése érdekében. Meghatározzuk, hogy az általad kitűzött célok eléréséhez kb. mekkora hirdetési keretre van szükséged, és azt hogyan érdemes felosztani a különböző hirdetési típusok között. Végül pedig megtanítjuk, hogyan kell értelmezni a statisztikákat, mit kell kiolvasni a riportokból, és hogyan tudod felhasználni ezeket az információkat a kampányaid további tökéletesítéséhez.

A workshop hossza: 3,5 óra

Helyszín: A teljes kényelem jegyében oktatóink házhoz mennek.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérj ajánlatot vagy további információt az alábbi formon keresztül vagy tudj meg még többet rólunk itt.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük!

Alig várjuk, hogy találkozzunk a workshopon!

Kérj ajánlatot a formon keresztül vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

hello@pksocialcom.com

+36 30 568 5209

bottom of page